Eksponerings 
Muligheder

Som partner i Rungsted Seier Capital tilbyder vi en vifte af eksponeringsmuligheder. Foruden det mere traditionelle er vi altid åbne for kreative ideer. Vores partner tilbydes unikke og skræddersyede løsninger for at ramme den ønskede målgruppe. 

Foruden eksponering overfor fans i hallen, vises Rungsted Seier Capital på TV2’s kanaler og sikrer dermed en høj eksponeringsgrad. 


Isreklamer

Isreklamer giver en vedvarende eksponering igennem hele sæsonen. Reklamen er synlig fra alle vinkler og ses også på TV.

Reklamen findes i 2 størrelser. 

De firkantede er 2×4 meter.

Cirklerne er 8,90 i diameter.

Spillersponsorater

Spillersponsorater giver partnerne mulighed for at være synlig på en navngiven spiller. Logoet placeres under nummeret på ryggen af spilleren.

Denne placering sikrer en god eksponeringsplacering under kampene.

Bandereklamer

Bandereklamerne i hallen måler 83×300 cm og giver en stor flade til at komme ud med et enkelt og klart budskab. Vi anbefaler man vælger et layout, der er tydeligt og gerne med farver. Dette gør bandereklamen iøjnefaldende.

Der er både bandereklamer i og uden for tv-vinkel. Uanset placering har bandereklamen dog stor eksponeringsværdi for alle brugere i arenaen og ikke kun under kampene. 

Kamppartner

Som kamppartner til en af Rungsted Seier Capitals hjemmekampe får partneren fuld synlighed og mulighed for at sætte sit præg.

Udover at blive nævnt i kampprogram, invitationer og på plakater, bliver virksomhedens navn også råbt op af speakerne.

Der er mulighed for aktiviteter før/under kampen på og udenfor isen for eksempel udstillinger, konkurrencer, smagninger, handouts eller opvisninger.

Vores dygtige eventkoordinator står klar til at hjælpe jer med at få mest muligt ud af at være kamppartner, og tilbyder vejledning til underholdning, eksponering m.m.

kampuniformen

Spillertrøjerne er dekoreret med firmalogoer på ærmerne, som oftes bemærkes på billeder fra kampene.

Brystet af trøjerne ses tydeligt, når der er interview og er derfor eksponeret på TV ved alle periodepauserne.

Øvre ryg ses under kamp og har en stor eksponeringsværdi på TV samt på billeder.

I dag ser man eksempelvis Bitcoin Suisse på alle hjelmene og Admiral Hotel pynter målmændenes benskinner.

Mulighederne er dog mange og kan sættes sammen efter behov.

hjemmeside & SOME 

Som partner bliver du eksponeret på vores hjemmesider rungsted.net og rungsted.is. Derudover laver vi løbende partnernyheder under MØD VORES PARTNER, hvor vi introducerer vores partnere. Det bliver lagt op på vores hjemmeside, Facebook og Linkedin sider. Vi har også en lukket Linkedin gruppe for vores partnere, hvor de kan dele, hvad de tilbyder og søger blandt de andre partnere.


Bliv en del af
rungsted

Rungsted Seier Capital har en bred vifte af tilbud for virksomheder, der ønsker at komme med som partner til klubben på den ene eller anden måde.

Viften indeholder muligheder i mange forskellige størrelser og kan skræddersyes til det behov, der passer bedst til din virksomhed.