Ekslusive Events

Der bliver jævnligt arrangeret eksklusive events for Rungsted Seier Capitals partnernetværk. Det er vigtigt for os, at vi kan præsentere vores partnere for nogle unikke events, som det ikke er muligt at deltage i andre steder. Vi har blandt andet afholdt middage på Alchemist, og i foråret blev der afviklet to middage på Geranium. Vi afholder hvert år Auktionsmiddag for vores partnere hos vores partner ADDRESS i Tuborg Havn.


Middag på Alchemist

De sidste to år, har Rungsted Seier Capitals partnertværk besøgt restaurant Alchemist. Alchemist er en af verdens mest spændende restauranter, som byder på kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige. 

Wine and Dine på
A DRESSCODE

I samarbejde med 2 partnere afholdes der Wine and Dine med 3 retters menu med nøje udvalgte vine i den historiske bygning, der tidligere husede Frihavnens station

middag på 
GERANIUM

En aften ud over det sædvanlige da Rungsted Seier Capital inviterede 80 partnere til en middag på en af verdens bedste restauranter – Geranium

  • geranium

Event på Dan Turell

I efteråret afholdt Rungsted Seier Capital et event på Café Dan Turell for vores partnernetværk. Det var en festlig aften med middag og udebanekamp mod Aalborg Pirates på storskærm. Før kampen og i pauserne var DJ Serge klar med underholdningen.

Årlig Auktionsmiddag

Rungsted Seier Capital afholder hvert år en eksklusiv auktionsmiddag hos vores Partner ADDRESS i smukke rammer lige ned til Tuborg Havn. Det er den perfekte afslutning på sæsonen, hvor alle partnere har mulighed for at have en festlig aften sammen. 


Bliv en del af
rungsted

Rungsted Seier Capital har en bred vifte af tilbud for virksomheder, der ønsker at komme med som partner til klubben på den ene eller anden måde.

Viften indeholder muligheder i mange forskellige størrelser og kan skræddersyes til det behov, der passer bedst til din virksomhed.