Hospitality 

Som partner i Rungsted Seier Capital har man mulighed for at spise middag inden kampen. Inden middagen vil der være sportslige indlæg, og partnerne har mulighed for at mødes i uformelle rammer. 


Spar Nord Lounge

I pauserne har man som partner naturligvis også adgang til Spar Nord Loungen, hvor der serveres fra baren og fra vores kaffehjørne. Når man deltager i partnermiddage i forbindelse med vores hjemmekampe, er der også altid gode muligheder for at networke i mere uformelle rammer, samtidig med at man får en stor oplevelse, når Rungsted Seier Capital går på isen.

Eksklusive Lounge

Nyd en hyggelig aften med dine kunder eller medarbejdere i vores Eksklusive Lounge. Dit selskab spiser middag i loungen inden kampen, og efter middagen har man kampens bedste pladser i den opvarmede lounge. Når man lejer vores Eksklusive Lounge, er der udover middagen inkluderet øl, vin og diverse cocktails, som vores dedikerede bartender serverer.

Skyboks

Bitcoin Arena tilbyder seks skybokse som et supplement til vores partnere. 

En skyboks lejes for en sæson ad gangen og giver arenaen bedste pladser. Boksen er som standard udstyret med 8 biografsæder og køleskab med drikkevarer. Dermed giver den fri adgang i hallen under Rungsted Seier Capitals hjemmekampe for 8 personer.

Flere af vores partnere har dog taget boksen til sig, og de har indrettet den efter eget ønske. 


Bliv en del af
rungsted

Rungsted Seier Capital har en bred vifte af tilbud for virksomheder, der ønsker at komme med som partner til klubben på den ene eller anden måde.

Viften indeholder muligheder i mange forskellige størrelser og kan skræddersyes til det behov, der passer bedst til din virksomhed.