Bliv en del af vores netværk

Netværk er et kodeord for succes i forretningsverdenen uanset branche, og giver en unik mulighed for at lave forretning under de bedste forudsætninger. Som partner i Rungsted Seier Capitals netværk, bliver man præsenteret for kombinationen af en forretnings værdier og unikke oplevelser, som kun tilbydes i vores netværk.


Rungsted Seier Capital netværk

Vores succes skabes ved en kombination af en alsidig flok aktive partnere, der alle har interesse i at bane vejen til bedre business under hver deres forudsætninger og med en optimal chance for at finde, hvad man søger til sin forretning. Sammensætningen af netværket kultiveres og udbygges hele tiden med input fra de eksisterende partnere.

  • netværksmøde

forskellige Lokationer

Hver måned afvikles netværksmøder med fokus på at koble de virksomheder, som præsenterer sig for hinanden i små grupper i et format, som er en stor succes i forhold til at finde forskellige koblinger, som man ikke havde ventet på forhånd.


Bliv en del af
rungsted

Rungsted Seier Capital har en bred vifte af tilbud for virksomheder, der ønsker at komme med som partner til klubben på den ene eller anden måde.

Viften indeholder muligheder i mange forskellige størrelser og kan skræddersyes til det behov, der passer bedst til din virksomhed.