Bliv en del af vores netværk

Netværk er et kodeord for succes i forretningsverdenen uanset branche, og giver en unik mulighed for at lave forretning under de bedste forudsætninger. Som partner i Rungsted Seier Capitals netværk, bliver man præsenteret for kombinationen af et netværks business- værdier med tilsætning af unikke oplevelser, som kun tilbydes i vores netværk.


Netværksrejse til Edinburgh

Partnernetværket rejser til Skotland nærmere betegnet Edinburgh. Fredag den 6. oktober flyver vi til Edinburgh hvor weekenden skal bruges på netværk og skabe nyde gode oplevelser i den skotske kultur.

Invitation til Netværksmøde hos Audi Hørsholm

Oktober måneds netværksmøde afholdtes den 24/10 hos vores partner Audi Hørsholm. Her vil Morten Pey være vært kl 17.30-19.30.

  • KNXsolutions

ISHOCKEY I MALMØ & MIDDAG HOS STICKS’N’SUSHI

Planlægningen for den nye sæson er hermed skudt i gang og en af de første events blev en tur over sundet til Sverige og se Malmø Redhawks spille mod MoDo den 30/9 – 2023.

Efterfølgende blev der servieret middag hos Sticks’n’Sushi på Amager Strandvej.

Middag på Geranium

Det glædede os at kunne invitere 80 partnere til en aften på en af verdens bedste restauranter – Geranium.

Aftenen var eksklusivt for Rungsted Seier Capital, da vi havde booket alle pladser. Grundet den store interesse måtte vi fordele arrangement over to aftener.

Årets afslutningsfest & auktion

Vi inviterede endnu en gang vores partnere til afslutningsfest samt auktion på restaurant ADDRESS i Tuborg Havn 


Bliv en del af
rungsted

Rungsted Seier Capital har en bred vifte af tilbud for virksomheder, der ønsker at komme med som partner til klubben på den ene eller anden måde.

Viften indeholder muligheder i mange forskellige størrelser og kan skræddersyes til det behov, der passer bedst til din virksomhed.