Bliv en del af vores netværk

Netværk er et kodeord for succes i forretningsverdenen uanset branche, og giver en unik mulighed for at lave forretning under de bedste forudsætninger. Som partner i Rungsted Seier Capitals netværk, bliver man præsenteret for kombinationen af et netværks business- værdier med tilsætning af unikke oplevelser, som kun tilbydes i vores netværk.


Middag på Geranium

Det glædede os at kunne invitere 80 partnere til en aften på en af verdens bedste restauranter – Geranium.

Aftenen var eksklusivt for Rungsted Seier Capital, da vi havde booket alle pladser. Grundet den store interesse måtte vi fordele arrangement over to aftener.

Invitation til Netværksmøde hos Seat Cupra

Marts måneds netværksmøde afholdtes den 24/3 hos vores partner Seat Cupra i Birkerød. Her vil Frederik Sejr Johansen være vært kl 16.45-19.00.

Årets afslutningsfest & auktion

Vi inviterede endnu en gang vores partnere til afslutningsfest samt auktion på restaurant ADDRESS i Tuborg Havn fredag d. 6. maj kl 17.30


Bliv en del af
rungsted

Rungsted Seier Capital har en bred vifte af tilbud for virksomheder, der ønsker at komme med som partner til klubben på den ene eller anden måde.

Viften indeholder muligheder i mange forskellige størrelser og kan skræddersyes til det behov, der passer bedst til din virksomhed.