Bliv en del af vores netværk

Netværk er et kodeord for succes i forretningsverdenen uanset branche, og giver en unik mulighed for at lave forretning under de bedste forudsætninger. Som partner i Rungsted Seier Capitals netværk, bliver man præsenteret for kombinationen af et netværks business- værdier med tilsætning af unikke oplevelser, som kun tilbydes i vores netværk.


ISHOCKEY I MALMØ & MIDDAG HOS STICKS’N’SUSHI

Planlægningen for den nye sæson er hermed skudt i gang og en af de første events vil blive en tur over sundet til Sverige og se Malmø Redhawks spille mod MoDo den 30/9 – 2023.

Efterfølgende vil der blive servieret Middag hos Sticks’n’Sushi på Amager Strandvej.

  • KNXsolutions

Invitation til Netværksmøde på Skodsborg Kurhotel ved KNX Solutions

September måneds netværksmøde afholdtes den 25/9 hos vores partner KNXsolutions med afholdelse på på Skodsborg Kurhotel. Her vil Thomas Scharbau være vært kl 16.45-19.00.

Middag på Geranium

Det glædede os at kunne invitere 80 partnere til en aften på en af verdens bedste restauranter – Geranium.

Aftenen var eksklusivt for Rungsted Seier Capital, da vi havde booket alle pladser. Grundet den store interesse måtte vi fordele arrangement over to aftener.

Årets afslutningsfest & auktion

Vi inviterede endnu en gang vores partnere til afslutningsfest samt auktion på restaurant ADDRESS i Tuborg Havn 


Bliv en del af
rungsted

Rungsted Seier Capital har en bred vifte af tilbud for virksomheder, der ønsker at komme med som partner til klubben på den ene eller anden måde.

Viften indeholder muligheder i mange forskellige størrelser og kan skræddersyes til det behov, der passer bedst til din virksomhed.