Oplev fantastiske Destinationer

Som en del af partnernetværket bliver det muligt at netværke på højt plan, når vi rejser ud på netværksture rundt om i verden. Hvert år byder vi på nye og spændende destinationer med et oplevelsesrigt rejseprogram. Turene er grundlag for unikke relationer og indeholder typisk elementer fra hockey. Vi var på netværkstur til Schweiz i januar 2022, og næste netværkstur går til Las Vegas i oktober 2022.


Toronto Canada 

I oktober 2021 gik netværksrejsen til hockeyens hjemland og med Toronto som centrum bød rejsen på hockeystemning på højeste plan. Kulturen blev også favnet med en helikopter over Niagara Falls og madoplevelserne dannede rammerne for samtale og afslappet samvær.

Schweiz slotsbesøg & ishockey

De seneste år har vi lavet en 2 dags tur til Schweiz, som typisk indeholder et besøg hos Lars Seier Christensen, rigtig god mad og en tur ind at se ishockey. Med 3 forskellige besøg på 1. dagen og to ting på agendaen på hjemdagen, må det siges at være intenst, hvilket skaber en tæthed og minder med de øvrige deltagere. 

san Francisco & Napa Valley

Turen til San Francisco bød på oplevelser med over 50 partnere. Turen gik blandt andet til vinmarker i Napa Valley med smagsoplevelser til den kræsne gane. Derudover var der rundtur i byen, og vi var naturligvis til ishockey i San Jose, hvor vi så Sharks spille. 

  • san franscico
  • napa valley
  • Napa valley2

Fremtiden byder på Las Vegas

Til oktober 2022 går netværksturen til Las Vegas – “the gambling capital of the world”.


Bliv en del af
rungsted

Rungsted Seier Capital har en bred vifte af tilbud for virksomheder, der ønsker at komme med som partner til klubben på den ene eller anden måde.

Viften indeholder muligheder i mange forskellige størrelser og kan skræddersyes til det behov, der passer bedst til din virksomhed.